LibraryThing

Als jongetje was ik al zo gek op mijn boeken dat ik er zelf bibliotheekkaartjes in stak om ze te classificeren. Niet dat iemand er naar keek, en zelf wist ik natuurlijk verdomd goed wat voor vlees ik in de kuip had, maar toch. Een heel enkele keer kom ik zo’n kaartje nog wel eens tegen. Toen de computer zijn intrede deed ging ik natuurlijk mijn zaken in een bestandje bijhouden, op zijn minst wat ik gelezen had. Het aantal boeken dat ik bezit is helaas vele malen groter dan wat ik gelezen heb. Dankzij Yvette’s Inner Geek Blog ontdekte ik vandaag LibraryThing! Wow! Nu kan ik mijn hele bibliotheek online zetten. En van alles bijhouden, plus zien welke gekken er wereldwijd nog meer geïnteresseerd zijn in het soort boeken dat ik lees. Dat houdt me wel weer even van de straat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *