Vakantie

Laatste werkdag op school - nou ja, dag, het waren drie uurtjes. En nu, tijd om de batterijen weer op te laden. Eerlijk gezegd, loop ik over van de ideeën en als eerste rende ik, toen ik thuis kwam en mijn tas in de hoek had gesmeten, dan ook naar mijn computer om FLStudio op te starten en een nieuw project te beginnen, dit keer een Trance-tune. Ik had geen rust voor het af was, eigenlijk is het een beetje te snel gemaakt en zitten er wel wat zwakke plekken in, maar wat je zoal op het internet van anderen hoort houdt ook niet over dus, geen gezeur. Lees erover op mijn DAWBlog en dit keer schaam ik mij niet voor het resultaat.

Nu het mooie weer er aankomt ook maar weer eens naar dat zeg ik, Gamma geweest, om het dakterras op te lappen. Kunnen we lekker buiten zitten met wijn en boek. Hopelijk ook deze vakantie, hoewel er eerst geïnvesteerd moet worden om het netjes te krijgen.

En hopen dat de creativiteitsgolf waar ik momenteel inzit me geen parten gaat spelen, want nu ik mijn opus 5 voltooid heb heb ik al weer plannen voor een opus 6; wellicht iets met tekst.?