Digitaal tuinieren

Ik heb de afgelopen week - bij alle drukte - een belangrijke wijziging in het beheer van sommige van mijn websites doorgevoerd. In mijn digitale expansiedrift waren er gaandeweg teveel ballen opgegooid om tegelijkertijd in de lucht te houden. Zo heb ik al mijn "kuehleborn" websites samengevoegd tot één, dwz. dat ik de websites over Computer Muziek en Second Life (waar ik de laatste tijd maar weinig tijd voor heb), ingevoegd heb bij mijn website over informatiebeheer - het zijn allemaal onderwerpen over mijn digitale zelf - Kuehleborn, aangenaam. Gelijk de zaak in een nieuw jasje gestopt - ik vind het erg mooi, maar het accoordeonmenu rechts werkt helaas niet zo goed met de Explorer - je kunt het het beste per menublok dichtvouwen, want de plaatjes blijven "hangen". Nog beter is het natuurlijk op een echte browser als Firefox of Opera over te stappen; daarin werkt het gewoon prima.
Mijn ArtBlog heb ik nu verplaatst naar het domein waar ik mijn Real Life documenteer; het gaat immers over mijn kunstbeleving - boeken, theater, muziek en film, bijgewoond en genoten door de persoon die je een hand kunt geven. Daarmee heb ik een reeds lang bestaand plan volbracht, maar ik zag een beetje tegen al het werk op.
De oude websites blijven nog even staan, voor het geval ik iets faut gedaan heb met de transfer, maar worden verder niet meer bijgehouden.