Geen tijd

Zo heb je alle tijd, zo geen tijd. Een hedonistisch leven vraagt wat van je. Eerst moesten er dozen gesjouwd naar Marit jr's. nieuwe huis. Tja, ze heeft er de leeftijd voor hè.

Daar is nog heel wat aan te doen.

Vrijdag en zaterdag stond in het teken van de 18e verjaardag van Jasmijn. Een High-Tea party in het Zuiderpark, dat betekende boodschappen doen, opbouwen en - vooral - veel thee zetten. Maar het was het waard.

En dan tussen de bedrijven door nog zitten componeren: mijn nieuwste stuk heet "Up and Down". De titel is ontleend aan het thema dat nogal eh...op en neer gaat. Wellicht ook dat ik er twee programma's voor gebruikt heb; Bram Bos' "Tuareg", waarin ik de nodige samples heb gemaakt, om die vervolgens in FLStudio te sequencen. En tenslotte ook aan het feit dat ik er niet zo constant aan heb kunnen werken als ik had gewild. De kwaliteit van het stuk is helaas ook niet erg constant - absoluut voor verbetering vatbaar. Mij gaat het stuk al na anderhalve minuut vervelen, dus ik moet nog leren een stuk te schrijven dat minstens drie minuten kan boeien.

Om wat inspiratie op te doen woonde ik gisterenavond de voorstelling "Bries" van Sara Kroos bij in Diligentia. Daar zaten heel wat mooie en goed uitgevoerde songs bij - "helaas niet van mij", zoals mijn collega Johannes Brahms zou hebben gezegd. Er is nog een lange weg te gaan.