More to explore

Te veel plannen, te weinig tijd. Bijna dagelijks loop ik tegen zaken aan die mij weer inspireren om verder onderzoek te doen. Voor diegenen die zich afvragen waar mijn belangstelling voor de kolonisatie van Mars vandaan komt: op Mars duurt een etmaal 24 en een half uur, dan kom ik toch in ieder geval een half uur minder tekort!

Zo ontdekte ik deze week Plurk, een microblogging service, zoals Twitter. Natuurlijk gelijk een account aangemaakt. Verder nog niet veel mee gedaan; ik kan mijn blogorrhea overal wel kwijt.

Toen liep ik nog tegen schitterende portable programma's aan, vooral via Winpenpack: Blender en ThinkingRock, een organiser gebaseerd op David Allen's Getting Things Done. Zo'n organiser kan ik goed gebruiken!

Op muziekgebied liep ik deze week tegen Renoise op, een tracker. Ik werkte al met een tracker, nl BuzzMachines, een modulaire tracker, maar deze heeft weer andere mogelijkheden en een GUI waar ik op slag verliefd op werd.

Zo gauw ik er een beetje mee op weg kan bericht ik erover op mijn Compurer Musicblog. Weer een tijdvreter.

En dan is er Twinity, weer een virtuele wereld zoals Second Life. Ik schrijf erover op mijn Second Life journal.

Af en toe zet ik ook mijn computer nog wel eens uit; bijvoorbeeld afgelopen dinsdag toen ik naar de Night of Comedy ben geweest in Diligentia. Niet helemaal wat ik ervan gehoopt had, maar daarover schrijf ik weer op mijn Culturele Blog. Never a dull moment...:-)