Holiday

Nee, het is nog geen vakantie, maar het gevoel begint wel te komen! Vrijdag mijn laatste repetitieweekrepetitie gehad en....alles nagekeken en cijfers ingevoerd in Magister! It feels good to be good! Dat betekende een weekend zonder zorgen.

Erop uit dus. Al een tijdje niet meer bij Erik en Titia geweest, twee fantastische mensen uit Domburg. Altijd een goed gesprek, zoals hier tussen Erik en Marit.

Wel een eindje weg en etentjes bij Erik en Titia willen nog wel eens een hoog hedonisme-gehalte hebben, met name qua drank. Niks op tegen, maar wie is de Bob? Ik niet, dus het werd overnachten in een tentje op 1,3 km afstand, loopafstand dus, van het centrum van Domburg.

Konden we gelijk oefenen voor het echte werk over drie weken in Noorwegen..

Maandag weer aan het werk. Nou ja, werk...ik moest surveilleren bij de sportdag op school. Had ik al gezegd dat ik niet graag sport? Ik had me dus opgegeven voor Bowlen, dat is doorgaans rustig koffie drinken met een goed boek. Dit jaar dachten er meer collega's zo over, dus de koffie ging door, maar het boek moest plaats maken voor een "goed gesprek". Haha. Daar liggen niet bepaald mijn talenten, maar ik heb me er dapper doorheengeslagen.
's Avonds had ik nog koorrepetitie anders was ik absoluut meegegaan naar de diploma-uitreiking van Merel.

De herkansing kwam dinsdag, toen Jasmijn haar diploma kreeg.

Het weekend in Domburg had nog een kleine nawerking: ik had geen ruimte in mijn tas voor een groot boek, het werd dus de Reclam-editie van Nestroy's "Freiheit im Krähwinkel". Dat leidde weer tot nieuwe inspiratie voor mijn Biedermeier-website. Daar weer eens wat aan gedaan.