Zweven is Leven!

Loop ik vorige week vrijdag op de Parade, het grote Vakantie-Theaterfestival, zie ik, voor de kids zo'n leuke zweefmolen. Met de spreuk "Zweven is Leven".

Als dat geen hedonisme is...
Toch ben ik er niet in geweest, maar Hester en Roosmarijn wel:

Zaterdag was het weer bar. Herman vierde zijn verjaardag - BBQ-en met vrienden van vrienden. Een RL-Hyves, altijd leuk. Het weer zat niet mee, maar ik geloof niet dat iemand zich daaraan stoorde.
Vanwege dit feestje moest het aan Hester en Roos beloofde uitje naar de Efteling met één dag worden uitgesteld. Het werd dus zondag en hoewel er slecht weer voorspeld was, was het een prachtige dag. En zelf dacht ik "Zweven is Leven"", dus ik moest toch ergens in. De Python? Nou nee..
Mijn favoriete attractie daar is de droomvlucht:

Maar ja, Dromen is voor Slomen, dus een beetje meer actie mocht er wel in. Dat werd de Piraña en ik moest en zou de foto hebben - wat ben ik toch burgerlijk. En wat is daar mis mee?

Helemaal op het eind mocht ik van mezelf in de Bobsleebaan. Niet zonder risico, maar wie zweeft die leeft. Er werd ook weer een flitsende actie-foto gemaakt en bijna ging ik voor de bijl - ik was helemaal niet bang en stond er zo stoer op - maar de kinderen staken er een stokje voor:

Natuurlijk hebben we ook het sprookjesbos gedaan.

Op weg daar naartoe zag ik iets wat mij als theaterliefhebber erg interesseerde: een Jurk-theater-voorstelling.

Voor kinderen, maar het fenomeen was nieuw voor mij.

We sloten de dag waardig af met een etentje. Gelukkig kiezen onze kinderen niet voor de Snack van Oom Mac, maar wilden ze aan de pizza. Dat kwam goed uit, ik moest nodig nog een tip van collega Chris uitproberen, dus het werd restaurant Marea.

Morgen weer lijnen...