WebWever


Kuehleborn Lives in the Web!

Vanaf het moment dat het er was ben ik weg van het internet geweest! En één website is niet genoeg, mijn web groeide en ik weef nog steeds nieuwe zijtakken van mijn web-bouwwerk.

Gisteren mijn ruimtekolonisatie-site in een nieuw jasje gestoken, vandaag was mijn cryonics-website aan de beurt. Alleen: het ging gruwelijk mis. Dat verdraaide php-gedoe ook; mijn website zag er niet uit en ik was niet in staat de boel in oude staat terug te brengen. Is altijd al mijn angst, ook bij klussen in huis, waaraan ik me dan ook altijd zo lang mogelijk onttrek. Maar bij mijn websites ligt dat anders. De hele zaak wegdoen (gaat ook niet zonder moeite) en "from scratch" opnieuw beginnen was het enige wat er opzat - gelukkig heb ik van alle teksten altijd zorgvuldig gebackups gemaakt.

Na twee stressvolle uurtjes was de hele zaak weer "up and running". En, mooier dan het was, want daar doe je het voor. Nu hopen dat ik wat nieuwe content kan toevoegen, want wat heb je aan een mooie etalage als er alleen ouwe troep in de winkel ligt.