Never a dull moment...

Zo heb ik 15 november de voorstelling van "Les Miserables" bezocht. Ik had hem al eens gezien, zo'n vijftien jaar geleden, maar was toch benieuwd wat ik er nu van zou vinden. Lees zelf op mijn kunstblog. 's Avonds wilde ik uit eten, daar wat tijd verspild met een goed restaurant zoeken. Hadden we maar vanuit de auto naar de Paraplu gebeld, maar het laatste vrije tafeltje werd weggekaapt door mensen die net iets eerder binnenkwamen dan wij. :-(

Verder zoeken gaf overal hetzelfde beeld: het gaat zo slecht met de economie in het algemeen en de horeca in het bijzonder, dat de mensen van ellende maar buiten de deur gaan eten. Nergens een vrije tafel, behalve bij Humphreys in de Molenstraat. Hm, ooit goed gegeten in Breda, maar in Den Haag viel het een beetje tegen. Toch maar een tweede kans, je weet maar nooit. Daarna wisten we waarom er nog plek zat was: het is geen hoogvlieger, dit restaurant. Niet meer doen dus, want ik verpest niet graag mijn tijd, mijn geld en, vooral, mijn humeur.

Zand erover: had ik al verteld dat ik een nieuwe computer gekocht heb? Het werd tijd, want mijn oude Acer ging al bijna vier jaar mee. Deed het nog prima voor het dagelijkse werk, maar ik kon al een tijdje nix nieuws meer ondernemen: de harde schijf puilde uit van de muzieksoftware. Nu een Asus gekocht, 500G harde schijf 4 G geheugen. Alleen Vista hè, da's even wennen. Verder dik tevreden.

En Hester was jarig: meisje van dertien!

Het viel niet mee het juiste cadeautje te kopen, want er wordt niet meer gespeeld en natuurlijk heeft ze alles wat haar hartje begeert. We konden het leuk vieren met eten met Francia, Herman en hun kinderen. Miro moest natuurlijk weer achter de piano:

Je ziet Beethoven's Pathetique voorstaan, althans de laatste pagina van het rondo. Tja, nog steeds lekker bezig met dit stuk, dat trouwens nu wel al heel speelbaar voor me wordt. In een niet te hoog tempo kom ik er zelfs goed doorheen! Sinds mijn nieuwe pianokruk en pianolampje is mijn pianospel echt een stuk vooruitgegaan! Life is Good!